Ανακοινώθηκε τελικά ο σκηνοθέτης για τη νέα ταινία του 007

Μετά από δεκάδες χιλιάδες φήμες και προβλέψεις περί του νέου σκηνοθέτη της 25ης ταινίας του διάσημου franchise, επιβεβαιώθηκε πως τελικά το project θα το αναλάβει ο βραβευμένος με όσκαρ, Danny Boyle. O τελευταίος είναι σκηνοθέτης μερικών μεγάλων επιτυχιών, όπως του ‘Slumdog Millionaire’, ‘Steve Jobs’ και της cult – πλέον – ταινίας ‘Trainspotting’. Αν έχετε δει τις ταινίες του, τότε αυτό που σίγουρα θα σας κέρδισε, είναι το στυλ με το οποίο δουλεύει, κάνοντας έτσι τις δουλειές του αρκετά ξεχωριστές και πρωτότυπες.

danny-boyle

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη στην πρεμιέρα της νέας του τηλεοπτικής σειράς ‘Trust’.

Η αναβίωση του Βρετανού πράκτορα έγινε το 2006 με τίτλο ‘Casino Royale’. Σκηνοθέτης τότε ήταν ο Martin Campbell, και η ταινία του κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Ακολούθησαν άλλες τρεις ταινίες που, δυστυχώς,δεν κατάφεραν να αγαπηθούν και να ξεχωρίσουν όσο η πρώτη (πέραν ίσως του ικανοποιητικότατου ‘Skyfall’ του Sam Mendes). Έτσι μετά την τελευταία προσθήκη του Spectre (σε προσωπικό πάντα στάδιο, την θεωρώ μια από τις πιο κακές και βαρετές ταινίες του franchise), ο Bond αποκτάει νέο οδηγό που θα αναλάβει να κρατήσει τα γκέμια σε έναν από τους πιο μακροβιότερους χαρακτήρες της μεγάλης οθόνης, οπού και θα τον δούμε στις 8 Νοεμβρίου του 2019.

Νιώθουμε αισιόδοξοι, καθώς ο Boyle, μέχρι στιγμής, δεν έχει κάποια κακή ταινία. Ευχόμαστε αυτή να μην είναι και η εξαίρεση.

Πηγή: Variety

Tagged with: