Η νέα ταινία του Tarantino θα αποτελείτε από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood

To ‘Once Upon a Time in Hollywood’ θα είναι ο τίτλος της 9ης ταινίας του Quentin Tarantino, και θα σκιαγραφεί τα γεγονότα της δολοφονικής σέκτας του Manson, και θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019.

Γνωρίζουμε από τώρα πως τα ονόματα των Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και (ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του Tarantino) Samuel L. Jackson θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει και η Margot Robbie.
Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι εκείνο της Jennifer Lawrence καθώς και του Tom Cruise, δίχως όμως να επιβεβαιωθούν.

tarantino-new-movie-dicaprio-brad-pitt-once-upon-a-time-in-hollywood-02

intro-1499865740

Το πόνημα του Tarantino δυσκολεύτηκε να βρει “στέγη” μετά το σκάνδαλο του Weinstein, αλλά εν τέλη κατέληξε στα χέρια της SONY.

Η φήμη αλλά και η αξιοπιστία του διάσημου σκηνοθέτη πλήχτηκε, όταν το όνομά του ενεπλάκη στις φήμες περί “κακομεταχείρισης” της Uma Thurman αλλά και στις δηλώσεις του για το θέμα του Polanski. Βέβαια η Uma Thurman απέσυρε τις κατηγορίες, αλλά και τις δηλώσεις τις περί κακομεταχείρισης της από τον Tarantino, λέγοντας πως ποτέ δεν της συμπεριφέρθηκε άσχημα ή ανήθικα.

 

Tagged with: