Πρέπει να μιλήσουμε για το MUTE του DUNCAN JONES

Ο Duncan Jones σκηνοθέτης του cult -πλέον- ‘Moon’ συνεργάζεται με το Netflix και φέρνει πολύ σύντομα στις οθόνες μας την noir sci-fi ταινία που χρειαζόμασταν. 

Οπτικά μπορεί να σας θυμίζει Blade Runner καθώς έχει υιοθετήσει το cyberpunk design και την neon αισθητική. Ο Duncan Jones όμως δηλώνει πως το ‘Mute’ είναι ένα φουτουριστικό Casablanca και η αφίσα που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες μαζί με την official σύνοψη τείνουν να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Jones.

mute

Βερολίνο. 40 χρόνια από σήμερα. Μια αναβρασμένη πόλη από μετανάστες, όπου η Ανατολή συγκρούεται με την Δύση σε μία Casablanca επιστημονικής φαντασίας. Ο Leo Beiler (Alexander Skarsgård) είναι ένας βουβός μπάρμαν που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους gangsters της πόλης όταν θα προσπαθήσει να μάθει τι έγινε στην χαμένη σύντροφό του.

Οι λίγες κουβέντες που έχουν ακουστεί από τους κριτικούς δεν κολακεύουν και πολύ το Mute. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, οι ταινίες του Netflix ποτέ δεν είχαν την υποστήριξη των κριτικών και ας μην αναρωτηθούμε καλύτερα το γιατί.

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να περιμένουμε και πολύ καθώς η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου.

Στο ‘Mute’ πρωταγωνιστούν οι Alexander Skarsgård, Paul Rudd και Justin Theroux. Τρέιλερ και αφίσα θα βρεις παρακάτω…

mute-poster

Moon_AD