Τηλεοπτική σειρά για το The Lord of The Rings από την Amazon

Ο κόσμος ξαφνικά φαίνεται πολύ πιο όμορφος! 

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την ώρα που η Amazon μαζί με την Warner Bros. ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στο σύμπαν της Μέσης-Γης.

Οι συζητήσεις για αυτό το εγχείρημα βρίσκονταν εδώ και καιρό σε πολύ θεωρητικά στάδια. Η αποκάλυψη όμως ήρθε από τον CEO της Amazon, Jeff Bezos, ο οποίος λέγεται πως συμμετέχει αυτοπροσώπως στις συζητήσεις.

LOTR-832x447

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα δούμε ένα reboot των ταινιών του Peter Jackson ή αν θα είναι κάποια σειρά απλά βασισμένη στον τεράστιο και επιβλητικό κόσμο του Tolkien. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια τέτοια είδηση έρχεται ως “μάννα εξ ουρανού” στο απόλυτο κενό που θα αφήσει το ‘Game of Thrones’ στις καρδιές μας.
Τέλος, η direct συμμετοχή του ίδιου του διευθυντή της Amazon, καθώς και εκείνη της Warner Bros. δεν μπορεί παρά να μας κρατάει σε ετοιμότητα για το παραμικρό νέο.

Υ.Γ. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να πω, πως αν κοιτάξετε όλα τα ειδησιογραφικά άρθρα που έχω γράψει θα παρατηρήσετε πως η Warner Bros. κάνει συνέχεια την εμφάνισή της… οπότε θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν τα παίρνω από την Warner – σε περίπτωση που δεν το είχατε ήδη καταλάβει δηλαδή. Αυτά…