Ο δημιουργός του The Raid θα σκηνοθετήσει ταινία της DC;

Μια κίνηση ματ από την DC!

Ίσως να είστε λίγοι που να ξέρετε την ταινία του τίτλου – πόσο μάλλον τον ίδιο τον Gareth Evans – αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν από τους πιο δημιουργικούς, οραματιστές και “ενεργητικούς” σκηνοθέτες της εποχής μας.
Το The Raid, αλλά και το sequel του, ήταν από τις πιο όμορφα βίαιες ταινίες δράσης που έχω δει. Το βρώμικο ξύλο, οι εκπληκτικές χορογραφίες και οι μοναδικές και απίστευτα ευρηματικές λήψεις που θα δεις στις δύο αυτές ταινίες, δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν ούτε να συγκριθούν με αντίστοιχες ταινιών δράσης.

raid-2-mudfight-2

Φήμες λοιπόν θέλουν την Warner Bros. να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δημιουργό της Ινδονησιακής σειράς ταινιών δράσης, ώστε να γράψει και να σκηνοθετήσει τον αντιήρωα της DC, Deathstroke. Η WB προσπαθεί, εδώ και καιρό, να ξεζουμίσει κάθε πτυχή της DC, και να φέρνει στη μεγάλη οθόνη ταινίες βασισμένες ακόμα και στα πιο ξεχασμένα products της εν λόγο εταιρίας comic. Αυτή τη φορά όμως, ίσως να έκανε την σωστή επιλογή και στον ήρωα αλλά και στον σκηνοθέτη. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο, πως στον ομώνυμο ρόλο, θα δούμε τον Joe Manganiello.

Όλες οι κουβέντες βρίσκονται ακόμα σε εξαιρετικά πρόωρο στάδιο, οπότε θα ήταν υπερβολή να πούμε κάτι παραπάνω. Περιμένουμε εν αγωνιωδώς νέα για αυτήν την πολλά υποσχόμενη μεταφορά του βιαιότερου και στιλάτου αντιήρωα της DC.

Μέχρι τότε, αν δεν έχεις δει ακόμα τα The Raid, μόλις απέκτησες δουλειά για το επόμενο της ημέρας.

Tagged with: