Το πρώτο trailer του New Mutants έχει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί από την Marvel

Η Fox συνεχίζει να εκπλήσσει και να πειραματίζεται με τον καλύτερο τρόπο!

Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα το πρώτο ανατριχιαστικό trailer του επόμενου μεγάλου βήματος της Fox πάνω στο σύμπαν των X-Men. Η εν λόγο εταιρία, μετά την εκπληκτική επιτυχία που σημείωσε με τις R-rated μεταφορές του Deadpool αλλά και του Logan, επιστρέφει με ένα ακόμη τολμηρό εγχείρημα πάνω σε μια λιγότερο γνωστή πτυχή των ηρώων του σύμπαντος των X-Men, που ακούει στο όνομα New Mutants. Αυτή τη φορά όμως δεν θα δούμε μια προκλητική κωμωδία, ούτε ένα western θρίλερ· αυτή τη φορά ο σκηνοθέτης του The Fault in Our Stars (Josh Boone), αντιμετοπίζει του νεαρούς μεταλλαγμένους, ως μια creepy ιστορία με έντονα στοιχεία τρόμου… Παραξευτήκατε έτσι; Που να δείτε και το trailer.

Στους ρόλους των νεαρών μεταλλαγμένων, βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα, όπως της Maisie Williams (Game of Thrones), Anya Taylor-Joy (Split, The Witch) και Charlie Heaton (Stranger Things).

Η υπόθεση βρίσκει πέντε παιδιά να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες, καθώς βρίσκονται φυλακισμένα σε ένα παράξενο εργαστήριο πειραμάτων.

Η Fox, λοιπόν, έχοντας τα δικαιώματα της Marvel για της ταινίες των X-Men, συνεχίζει να πειραματίζεται σε κάθε της ταινία, και να ξεφεύγει από την παραδοσιακή φόρμα των ταινιών της Disney.

Tagged with: