Η ζωή του Hugh Hefner γίνεται ταινία

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, ο Brett Ratner, απέκτησε τα δικαιώματα για να μεταφέρει στον κινηματογράφο την ζωή του ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner.

Μετά από καιρό σε συζητήσεις, η παραγωγή ξεκινάει με τον Jared Leto να αναλαμβάνει την ενσάρκωση του θρυλικού ιδιοκτήτη της ερωτικής έπαυλης του Playboy. Σκηνοθέτης θα είναι ο ίδιος ο Ratner (Red Dragon), ο οποίος δήλωσε έτοιμος να δώσει τον πρέπον σεβασμό στην ζωή και την καριέρα του πρόσφατα αποθανόντα Hefner ( μπορείτε να διαβάσετε σχετικό άρθρο για την ζωή του εδώ).

Ο Leto ήταν η βασική επιλογή για τον ρόλο όταν όλο το project βρίσκονταν ακόμα σε συζητήσεις. Αν και ο βραβευμένος ηθοποιός δεν έχει πολλές ομοιότητες με τον Hefner, η αφοσίωση που δίνει σε όποιον χαρακτήρα υποδύεται αλλά και η μεθοδική σχεδόν  “στανισλαφσκική” (να χαρώ και λίγο τις γνώσεις μου στην θεατρολογία) προσέγγιση που χαρίζει σε κάθε ρόλο του, μας καθησυχάζει και μας προετοιμάζει για κάτι σίγουρα μελετημένο, καθώς είχε συναντήσει από κοντά τον Hugh και έμαθε λίγα για την ζωή του από τον ίδιο. Βέβαια υπάρχει και μπόλικο οπτικοακουστικό υλικό για να βρει καλύτερα “πατήματα” πάνω στον ρόλο του.
Το πότε θα βγει η ταινία παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. Αναμένουμε όμως σύντομα για νέες πληροφορίες

Και τώρα θα υπάρξουν τα σχόλια του τύπου «Σιγά τον ηθοποιό. Ως Joker ήταν χάλια». Όχι φίλε μου δεν ήταν χάλια, απλά ο ρόλος είχε απίστευτη ιστορία από πίσω του εξ αιτίας των υποκριτικών ογκόλιθων που ακούνε στο όνομα Jack Nickolson και Heath Ledger που έπαιξαν τον ρόλο πριν από αυτόν. Δεν χρειάζεται πάντα να συγκρίνουμε το πριν και το μετά. Ο Leto έχει αποδείξει την αξία του ουκ ολίγες φορές, σε ταινίες όπως Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο, Chapter 27 και Dallas Buyers Club καθώς και στο πολυαναμενόμενο Blade Runner 2049. Δεν είναι κακός ηθοποιός, απλά δεν ήταν αυτό που ήθελες να δεις. Και ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς, το Suicide Squad θα ήταν κακό με ή χωρίς την παρουσία του Joker.

 

Tagged with: