Το Underworld σε τηλεοπτική μεταφορά;

Πριν κάποιες ώρες, ο Len Wiseman (συν-δημιουργός του universe του Underworld) δήλωσε πως μία τηλεοπτική μεταφορά της πετυχημένης και σκοτεινής σειράς ταινιών θα φτάσει στη μικρή οθόνη.

Το Underworld ξεκίνησε το 2003, και έκτοτε έχει επεκταθεί σε τέσσερα sequel, με τα δύο πρώτα να είναι αρκετά αξιόλογα ενώ τα δυο τελευταία…  Τέλος πάντων, το γεγονός είναι πως η τηλεοπτική μεταφορά του Underworld δεν έχει βρει ακόμα στέγη, αλλά ο Wiseman στοχεύει σε καλωδιακά κανάλια(όπως HBO, Showtime) ή streaming services (Netflix, hulu, Amazon Prime). Αυτό σημαίνει πως η σειρά θα έχει την σκοτεινή γοητεία που της αρμόζει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε αν η Kate Beckinsale θα υποδυθεί την Selene ή αν θα υπάρχει αντικαταστάτρια ή κάποιος καινούργιος χαρακτήρας (φήμες θέλουν ως πρωταγωνίστρια την Eve, την κόρη δηλαδή της Selene και του Michael).

Το Underwold διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που βρικόλακες και λυκάνθρωποι βρίσκονται σε έναν αιώνιο μυστικό πόλεμο. Η Selene, από την φυλή των βρικολάκων, προσπαθεί να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την αιώνια μάχη με κάθε κόστος!

lycans

Αν δεν το έχετε δει ακόμα, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνετε (τα τρία πρώτα, τα άλλα δυο δεν χρειάζεται).

Tagged with: