Το Akira βρήκε τον νέο του σκηνοθέτη (;)

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη πως ο σκηνοθέτη του νέου Thor: Ragnarok, Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople, What We Do in the Shadows) θα είναι το μυαλό πίσω από την live-adaption κινηματογραφική μεταφορά του Akira, του ξακουστού sci-fi anime του Katsuhiro Otomo.  Βέβαια οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρόωρο στάδιο.

Για την σκηνοθεσία του Akira, είχαν επίσης φιγουράρει στο παρελθόν, ονόματα όπως Jordan Peele (Get Out), Daniel Espinosa (Life) και David F. Sandberg (Annabelle: Creation). Την παραγωγή για την μεταφορά της Warner Bros. θα αναλάβει η εταιρία παραγωγής του Leonardo DiCaprio, Appian Way! Βρε λέτε να να’ ναι καλό τελικά;

akira-conceptart4

Η συγκεκριμένη μεταφορά έχει περάσει από σαράντα κύματα, όταν από το 2008 η Warner αγόρασε τα δικαιώματα.  Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια για να φτάσει στα λεγόμενα early-talks, ενώ δεν υπάρχει απολύτως καμία πληροφορία για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή για το cast.

Η ταινία, όπως και το anime, θα διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου μια κυβερνητική εταιρία κάνει γενετικά πειράματα ψυκοκινητικών δυνάμεων πάνω σε ανθρώπους, με ολέθρια (ο ναι, με όλη τη σημασία της λέξεις) αποτελέσματα!

Tagged with: