Ανακοινώθηκε ο 3ος κύκλος του True Detective

Απανταχού φαν του True Detective ενωθείτε, it’s coming back!

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του τρίτου κύκλου της πολυαγαπημένης και καλύτερα αποδοσμένης αστυνομικής σειράς του HBO (και γενικότερα) True Detective (τι εννοείς δεν την έχεις δει ακόμα;) !

Η πρώτη σεζόν (2014) κατάφερε να γοητεύσει του πάντες και να κερδίσει ένα μεγάλο μέρος φαν – και όχι μόνο – του αστυνομικού σε όλον τον κόσμο (myself included). Καλοσκηνοθετημένη, καλογραμμένη, υποκριτικές που δεν συναντάς εύκολα σε σειρά και με μια τέλεια παραγωγή από πίσω (υποψήφια για 4 χρυσές σφαίρες, όχι ότι κι ότι). Σε γενικές γραμμές, η πρώτη σεζόν θύμιζε πολύ τις ταινίες του David Fincher, και πιο συγκεκριμένα το Seven. Έτσι μετά το τέλος της, ο κόσμος περίμενε εναγωνίως τον δεύτερο κύκλο, που θα περιείχε περισσότερα επεισόδια και μεγαλύτερο cast (η κάθε σεζόν έχει ξεχωριστή υπόθεση και διαφορετικούς ηθοποιούς). Ο δεύτερος κύκλος έφτασε έναν χρόνο αργότερα, αλλά δυστυχώς για πολλούς, δεν κατάφερε να συναντήσει την επιτυχία του πρώτου. Πολλοί λέγανε ότι ήταν πολύ παρωχημένο, με λιγότερο σημαντικούς χαρακτήρες και όχι τόσο όμορφη πλοκή. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι ολωσδιόλου αλήθεια. Ο δεύτερος κύκλος ήταν πολύ καλός, απλά όχι στο βεληνεκές του πρώτου. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, οι πολλές και υψηλές προσδοκίες, καμιά φορά, φτάνουν στο να χαντακώσουν μια ταινία ή μια σειρά ή το οτιδήποτε.

Έτσι η παραγωγή έβαλε φρένο και σταμάτησε για σχεδόν δύο (και κάτι) χρόνια. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι το True Detective πέθανε. Οι πιο hardcore φαν όμως (myself included, τρομάρα μου), δεν έπαψαν να πιστεύουν πως θα υπάρξει σίγουρα – αν όχι σύντομα – μια τρίτη δυνατή σεζόν. Και μαντέψτε… (τι να μαντέψετε δηλαδή, αφού το είπα στον τίτλο, anyway κάντε πως δεν το ξέρετε για να μην μου χαλάσετε το reveal) ο τρίτος κύκλος καταφθάνει σύντομα (ευχαριστώ αν εκπλαγήκατε, αν όχι, κάντε μια προσπάθεια ακόμα)

Δεν ξέρουμε τίποτα για την υπόθεση της νέας σεζόν, παρά μόνο το ότι θα πρωταγωνιστεί ο πρόσφατα βραβευμένος με Oscar Β΄ Αντρικού ρόλου Mahershala Ali (Moonlight) και τα γκέμια της σκηνοθεσίας (μαζί με τον δημιουργό της σειράς) αναλαμβάνει ο indie σκηνοθέτης Jeremy Saulnier (Green Room, Blue Ruins). Τα δύο αυτά ονόματα είναι αρκετά για να ξαναφέρουν την σειρά στην κορωνίδα των αστυνομικών θρίλερ της μικρής οθόνης.

mahershala-ali-oscar-true-detective
Ο Mahershala Ali μετά την νίκη του στην 89η τελετή των Όσκαρ το 2017.

Το HBO ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν νέες πληροφορίες σχετικά με τον τρίτο κύκλο. Οπότε αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Papiyawn για να μάθετε κι εσείς περισσότερα (αν δεν σας τα προλάβουν πρώτα άλλα site δηλαδή, γιατί σε περίπτωση που σας τα προλάβουν, εσείς θα τα αγνοήσετε και θα διαβάσετε εμάς)!

Tagged with: