Ότι πρέπει να ξέρετε για την ταινία του Han Solo

Η νέα προσθήκη στην ανθολογία του Star Wars θα είναι μία standalone ταινία που θα ακολουθεί μία νεαρή εκδοχή του Han Solo. Για όσους είναι χρόνια φαν αλλά και γι’ αυτούς που πιθανόν αγάπησαν την ανθολογία με τις πιο πρόσφατες ταινίες συλλέξαμε μερικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για την ταινία.

giphy

Το καστ είναι ότι πρέπει.


O Woody Harrelson θα υποδυθεί τον μέντορα του Han Solo ενώ η Phoebe Waller (Fleabag) θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα ψηφιακά φτιαγμένο.

Ο ρόλος της Emilia Clarke παραμένει άγνωστος. Εμείς υποθέτουμε ότι θα παίζει κάποιο “empowered love interest” με έφεση σε κάποιον επιστημονικό κλάδο. Ελπίζουμε όμως να μην πέσει σε αυτό το στερεότυπο και ο ρόλος της να είναι κάτι πιο διαφορετικό. *fingers crossed*

Alden Ehrenreich.


alden_ehrenreich_portrait_session

Το ωραίο αυτό παλικάρι θα υποδυθεί τον νεαρό Solo.

“Έχω παίξει ένα cowboy (Hail, Cesar!), έπειτα έναν στρατιώτη (The Yellow Birds) και τώρα θα παίξω τον Hans Solo. Οπότε το μικρό παιδί μέσα μου περνάει πολύ καλά” δήλωσε ο Ehrenreich.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει!


Με σκηνοθέτες τους Chris Miller και Phill Lord τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Ιανουάριο.

Ο Miller ανακοίνωσε την αρχή των γυρισμάτων με ένα πονηρό τουίτ που μόνο οι σκληροπυρηνικοί φανς θα καταλάβουν. 😉

‘Εξτρα cast


Εκτός από τους απεικονιζόμενους της φωτογραφίας στο καστ θα προστεθούν και η Thandie Newton με τον Michael K. Williams, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ποιους χαρακτήρες θα υποδυθούν.

Φήμες και υποθέσεις θέλουν την Newton να παίζει την Sana Starros, σύζυγο του Solo ενώ ο Williams τον μεγάλο villain της ταινίας.

cysx6ktviaaushm

Ξέρουμε ότι η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2018 χωρίς όμως να έχει οριστεί ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής.

Σίγουρα more to come!


Advertisement