Άρχισε η παραγωγή του σίκουελ του ‘Man of Steel’

It’s a bird, It’s a plane, It’s Superman (Again!)

Όπως δημοσίευσε το “The Wrap” η Warner Bros. έχει ξεκινήσει να δουλεύει σίκουελ του “Man of Steel”.

MAN OF STEEL
Το ‘Man Of Steel’ (2013) σε παραγωγή Christopher Nolan και σκηνοθεσία Zack Snyder έκανε εισπράξεις 668 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι πολύ πιθανόν το σίκουελ του ‘Man Of Steel’ να πάρει μία από τις διαθέσιμες ημερομηνίες (5 Οκτωμβρίου, 2018 και 1 Νοεμβρίου, 2019) που είχε ανακοινώσει η Warner Bros. και δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με κάποια ταινία της DC.

Σύμφωνα με το στούντιο της Warner το να αποδωθεί ο χαρακτήρας του Superman σωστά στην μεγάλη οθόνη αποτελεί προτεραιότητα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | Dawn of Justice League: 7 λόγοι για να ενθουσιαστείς με το πρώτο trailer


Πριν έναν χρόνο, ο George Miller, σκηνοθέτης των Mad Max, φημολογούνταν πως θα αναλάβει το σίκουελ του Man of Steel. Ο ίδιος διέψευσε τα δημοσιεύματα αλλά φανέρωσε σε συνευντεξή του στο IGN το πως θα προσέγγιζε τον χαρακτήρα του Superman αν είχε ποτέ την ευκαιρία.

Νομίζω έχει ειπωθεί πολλές φορές: Ο Superman είναι πιθανόν ένα πολύ βαρετός χαρακτήρας καθώς δεν έχει ελαττώματα. Πρέπει να ψάξεις τους δαιμονές του για να έχεις μία εσωτερική σύγκρουση. Είτε αυτό είναι από κάποιον εξωτερικό παράγοντα είτε από κάτι βαθύ μέσα του. Χρειάζεσε αυτόν τον διχασμένο χαρακτήρα.

Η επόμενη εμφάνιση του Superman θα είναι στην ‘Justice League’ που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2017 με πρωταγωνιστές τους Ben Affleck,  Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons και J.K. Simmons. BvSas