Ανυπόφοροι γείτονες 2 (Neighbours 2: Sorority Rising) – Κριτική Ταινίας

Και εκεί που η οικογένεια είχε ησυχάσει από τους ταραχοποιούς παρτάκηδες στη πρώτη ταινία έρχεται και η δεύτερη με νέες προκλήσεις να προφέρει άφθονο γέλιο. Με περισσότερα στοιχεία φιλελευθερισμού και μπαρακισμού αλλά και με αρκετές  καφρίλες, όπως και στη πρώτη ταινία, στη δεύτερη, οι σεναριογράφοι καταφέρνουν να περάσουν περισσότερα στοιχεία της αμερικάνικης και όχι μόνο κουλτούρας επιτυχώς.

neighbors2

Στη πλοκή τώρα, με τον άκακο κατά τα άλλα πατέρα (Σεθ Ρότζεν) και τη γυναίκα του (Ρόουζ Μπέρν) να περιμένουν και το δεύτερο παιδάκι τους, αποφασίζουν να πουλήσουν το μέχρι τότε σπίτι τους και τις αναμνήσεις με τους πάλε ποτέ ταραχοποιούς γείτονες και να μετακομίσουν προς τα προάστια. Βέβαια, αν ήταν τόσο εύκολο δεν θα υπήρχε ταινία γι’ αυτό κλείνοντας τη συμφωνία οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού ενεργοποιούν ρήτρα ενός μήνα ώστε να βεβαιωθούν ότι όλα βαίνουν καλώς στο σπίτι και στη περιοχή. Και τα πράγματα δε πάνε καλά.

Με μιά γυναικεία αδελφότητα με έντονα στοιχεία φεμινισμού και αρχηγό τους την εντυπωσιακή Shelby (Κλόι Γκρέις Μόρετζ) αυτή τη φορά να εγκαθίσταται δίπλα τους, τα αίματα μεταξύ των γειτόνων ξανά ανάβουν με τον Ζακ Έφρον να καλείται αυτή τη φορά να κάνει το ‘’πυροσβέστη’’. Φυσικά και υπάρχουν ξέφρενα πάρτυ, φυσικά πολλά ναρκωτικά και πολύ πιο έντονο το θηλυκό στοιχείο αυτή τη φορά.

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Noikiase_To_Se_DVD