Χελωνονιντζάκια ΙΙ (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

Χελωνονιντζάκιααααα!!!! (Music plays) Τι αναμνήσεις και αυτή η ταινία.. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ μικρή πωρωνόμουν με τις μεταλλαγμένες χελωνίτσες με τα καλλιτεχνικά ονόματα (όντας καλλιτεχνική φύση και εγώ τρομάρα μου).

Η δεύτερη ταινία που έχει τον τίτλο Teenage Mutant Ninja Turtles 2 (ή σιδηρόδρομος όνομα-Χελωνονιντζάκια το λέω εγώ) αφορά πάλι τον κλασικό κακό που είχαμε στην πρώτη ταινία, τον Στρεντερ που ξεφεύγει της αστυνομίας (πρωτότυπο) και μεταφέρεται σε άλλη διάσταση και το νέο big boss Κρανγκ που θυμίζει χταπόδι από Πειρατές της Καραϊβικής. Τα πιτσουνάκια αποφασίζουν να ενώσουν δυνάμεις για την καταστροφή και ξεκινάει η ιστορία μας..

Τα τέσσερα αδέρφια (Μικελάντζελο,Ντονατέλο,Ραφαέλ,Λεονάρντο) θα συνεργαστούν για άλλη μια φορά με την Έιπριλ, την άσωτη δημοσιογράφο (Megan Fox), τον Κέισι Τζοουνς (Arrow.. Εε Stephen Amell ήθελα να πω) και τον αγαπητό Βερν (
Will Arnett) για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του κακού που απειλούν την πόλη τους.. Σε τι διαφέρει αυτή η ταινία απ την προηγούμενη θα με ρωτήσετε.. Αυτή την φορά τα αδέρφια βγαίνουν στον έξω κόσμο!!!! Ναι καλά ακούσατε, όλα γίνονται στο άπλετο φως της ημέρας (κάτι που με βοηθάει μιας και φοράω γυαλιά) με πολύ κόσμο ..! Αντιμέτωποι με την ίδια τους την φύση και την αποδοχή της η τετράδα αγκαλιάζει το φως και βγαίνει από τις σκιές. Ή σχεδόν..

Η ταινία σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, με την χαρακτηριστική μουσική της σειράς στα κατάλληλα σημεία και η διαμόρφωση των τεσσάρων ηρώων είναι εξαιρετική, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός. Για τους φαν την συστήνω ανεπιφύλακτα, οι υπόλοιποι μάλλον θα απογοητευτείτε λίγο καθώς στο θέμα δράση ήθελε κάτι παραπάνω.

Αλλά και μόνο για τις ατάκες του Μαικι αξίζει (προφανώς και είμαι geek).

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Noikiase_To_Se_DVD