Γιορτή της μητέρας (Mother’s day) – Κριτική Ταινίας

Mother’s Day (Γιορτή της μητέρας) είναι η ταινία που μόνο γιορτή δεν είναι .. Ένα cast διάσημων ηθοποιών που δυστυχώς δεν μπορεί να σώσει τα κενά που αφήνει η ταινία (και την ίδια την ταινία εδώ που τα λέμε).

Το θέμα της ταινίας; Η μητέρα σε όλα της τα πρόσωπα. Μια σχέση περίπλοκη και γλυκιά που δυστυχώς δεν αποτυπώνεται σωστά μέσα από τις ιστορίες που βλέπουμε και θυμίζει κάτι από παλιότερες ταινίες του σκηνοθέτη (Γκάρι Μάρσαλ) όπως το “Valentine’s Day”.

Μελλοντική μαμά, ομοφυλόφιλη μαμά, ανύπαντρη μαμά, μπαμπάς στο ρόλο της μαμάς και πάει λέγοντας το έργο οπότε πιάνετε το κεντρικό νόημα.

Το διάσημο cast (Jenifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson) δεν μπορεί να σώσει το νερόβραστο σενάριο και τον φαύλο κύκλο που φαίνεται να πέφτει ο σκηνοθέτης σε κάθε ταινία. Διάλογοι ανώφελοι με μόνο στόχο να φτάσει η ταινία τα λεπτά που απαιτούνται (περισσότερο παρατηρούσα το κούρεμα της Julia Roberts φάση).

Πρόχειρη και δυστυχώς συνηθισμένη για τον σκηνοθέτη που επαναλαμβάνεται. Ίσως η αλλαγή να έφερνε τον άνεμο αλλά δεν μας έκανε την χάρη αυτή την φορά.

Θα την πρότεινα μόνο αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε όπως μια βόλτα στην παραλία.

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Oute_Se_Torrent


Advertisement