Έρχεται ο Booster Gold στην μεγάλη οθόνη(;)

Από ότι φαίνεται ο σεναριογράφος Zack Stentz (X-Men: First Class, Thor) γράφει σενάριο για την ταινία του σουπερ-ήρωα της DC, Booster Gold. Ο Greg Berlanti, γνωστός για το πολύ κακό “Green Lantern” και τις σαπουνόπερες “Arrow” και “The Flash” θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.

Προσωπικά, θεωρώ το όνομα του Berlanti κόκκινη σημαία για οποιοδήποτε project με σουπερ-ηρωική σχέση. Βέβαια, αν το καλοσκεφτείς η ταινία του Green Lantern, στην οποία ήταν παραγωγός, θα ήταν μια πολύ ωραία ταινία Booster Gold από θέμα ύφους και παραγωγής (σίγουρα καλύτερη από ότι ήταν για τον Green Lantern). Ας κρατήσουμε θετικές τις σκέψεις μας για το project. Ποτέ δεν ξέρεις.

Λίγα λόγια για τον Booster Gold:

Ο Booster Gold – πραγματικό όνομα Michael Jon Carter -δημιουργήθηκε το 1986 από τον Dan Jurgens και γρήγορα απέκτησε αρκετή δημοτικότητα. Ο χαρακτήρας, πρώην αθλητής που έγινε φύλακας security, ζει στο μακρινό μέλλον και κλέβει μια μηχανή του χρόνου μαζί με διάφορα σουπερ-ηρωικά gadget με σκοπό να γυρίσει στο παρελθόν (σύγχρονη εποχή) και να χρησιμοποιήσει την γνώση που έχει για ιστορικά γεγονότα και μελλοντική τεχνολογία ώστε να “στήσει” ηρωισμούς, να γίνει διάσημος και πλούσιος.

Ένας φαινομενικά πολύ “ρηχός”, εγωκεντρικός και λίγο αφελής χαρακτήρας που όμως, δεν παύει να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Και ένα είναι το σίγουρο: μία ταινία Booster Gold θα μπορούσε να ελαφρύνει το πολύ βαρύ, σκοτεινό κλίμα που έχει υιοθετήσει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC.


Advertisement