Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα (The Huntsman: Winter’s War) – Κριτική Ταινίας

“Ο Κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα” και ο Chris Hemsworth επιστρέφει ως κυνηγός που προσπαθεί να πιάσει ξανά τον κακό καθρέφτη!

Η ιστορία αυτήν την φορά εστιάζει στην “δημιουργία” του κυνηγού (προ Χιονάτης) από την αδερφή της κακιάς βασίλισσας Ραβένα, την Φρέγια (Emily Blunt), η οποία έχει την δύναμη να εξουσιάζει τον πάγο και το χιόνι (τύπου Frozen) όπου μετά την δολοφονία του παιδιού της αποφασίζει να καταρρίψει οτιδήποτε αφορά την αγάπη και δημιουργεί το τάγμα των “Κυνηγών”.

Απαράβατος κανόνας του τάγματος : Όχι αγάπη, όχι έρωτας. Μόνο αφοσίωση στην Φρέγια.

Με τον έρωτα όμως να αναπτύσσεται με τα χρόνια μεταξύ του Έρικ (Chris Hemsworth) και της Σάρας (Jessica Chastain) η Φρέγια αποφασίζει να χωρίσει το ζευγάρι (η κουτσομπόλα).

Με την εμφάνιση όμως του καθρέφτη και την ανάγκη της βασίλισσας του πάγου να τον αποκτήσει, το ζευγάρι ξανασμίγει και παρέα με τους νάνους (γλυκούλια!!) αντιμετωπίζουν ξανά την κακιά βασίλισσα Ραβένα (Charlize Theron), που – προφανώς – ζει ακόμα, και την Φρεγια.

Η ταινία σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο (ίσως περισσότερο και από την πρώτη) με δράση και σασπένς! Η Charlize Theron παραμένει εκπληκτική στον ρόλο της και κλασικά πανέμορφη ενώ, η Jessica Chastain είναι η μεγάλη έκπληξη με τον ρόλο της γυναίκας που ελπίζει στην ζωή, να μεταλλάσσεται στην επόμενη κακιά της ταινίας!

Την λάτρεψα!!

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Na_To_Deis_Sto_Cinema