Γύρισε ο μπαμπάς / Daddy’s Home

Καμιά φορά είναι αστείο το πως μία ταινία για την οποία δεν έχεις καμία απολύτως προσδοκία είναι ικανή να σε απογοητεύσει.

Ο πατριός, Μπράντ (Will Ferrell) είναι ένας άτεκνος ραδιοφωνικός παραγωγός που το μόνο που θέλει είναι να αποκτήσει την αποδοχή των παιδιών της νέας του συζύγου (Linda Cardellini). Τα σχέδια του ανατρέπονται όταν επιστρέφει ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και πρών σύζυγος, Ντάστι (Mark Wahlberg).

Βάζω που λέτε το βράδυ την Κυριακής να δω το “Γύρισε ο μπαμπάς” με όλη την καλή διάθεση να περάσω καλά και να γελάσω έστω και λίγο. Δεν περίμενα να δω κανένα αριστούργημα προς Θεού! Στα πρώτα λεπτά της ταινίας καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά… στο 20λεπτο την κλείνεις άνετα και βάζεις κάτι καλύτερο αλλά εγώ  επέλεξα να της δώσω μία ευκαιρία (κακώς). Για να μην τα πολυλογώ, γιατί δεν αξίζει σε αυτή την ταινία και καμία φοβερή ανάλυση, η ταινία ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Πολύ κακή υποκριτική από όλο το καστ, καμία ιδιαίτερη πλοκή, διάλογοι χωρίς νόημα, χιούμορ 0, κλισέ μέχρι το κόκαλο. Η ταινία απλά είναι σούπερ ηλίθια!

daddys-home-will-ferrell-mark-wahlberg-image

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΟΡΡΕΝΤ!

Υ.Γ. Υπάρχει μία πιθανότητα να χαμογέλασα προς το τέλος για λίγα δευτερόλεπτα (ίσως επειδή αυτό το μαρτύριο τελείωνε επιτέλους).